Terasa dengan pelbagai persoalan diatas ni?

Jangan RISAU..
Semua persoalan diatas, akan saya rungkaikan secara terperinci dalam sebuah kuliah yang pertama sepertinya di Malaysia! kuliah yang EKSKLUSIF ini akan memberi pendedahan kepada semua lapisan masyarakat di Malaysia yang mempunyai impian untuk BUAT DUIT BESAR walaupun mereka belum berniaga!


Saya SERIUS untuk membantu mereka yang serius ingin buat duit di Facebook menggunakan pemasaran Facebook. Tak kisahlah sama ada:

Anda seorang pemilik perniagaan offline, yang ingin meluaskan lagi perniagaan anda di internet. Atau...

Anda seorang usahawan internet yang mungkin ingin mendalami lagi ilmu pemasaran internet anda. Atau...

Anda seorang pemasar affiliate yang ingin belajar teknik marketing yang lebih mudah, cepat tapi efektif. Atau...

Anda seorang pelajar yang ingin menambah wang saku? Atau...

Anda seorang agen insuran? Agen promoter? Agen hartanah? Ahli MLM yang ingin mencari pelanggan yang ramai dengan lebih efisen.

atau...

Tak kisah siapa anda! Yang penting, anda ingin ‘buat duit besar’ di Facebook!
Maka, sebab itulah saya sediakan kuliah SUPER POWER saya ini! Ya, buat julung-julung kalinya, saya akan luangkan masa bersama anda untuk berkongsi TEKNIK LENGKAP cara berniaga melalui PEMASARAN FACEBOOK dalam sebuah kuliah sehari suntuk dengan kos yang PALING MURAH!


 

 

 

 

Kalau anda dah biasa buat Facebook Ads dan takde masalah dari segi kos iklan atau jualan, anda tak perlu join kelas ini.

Dan…

Tolong jangan hadir kalau anda mengharapkan sales anda terus melonjak naik selepas workshop ini.

Saya akan berusaha sebaik mungkin untuk berkongsi ilmu dan saya tak dapat menjanjikan sales anda akan terus melonjak naik, ataupun kos iklan anda menjadi 0.01 sen per klik.

Hasil yang anda akan dapat bergantung pada kuasa tindakan anda & kesungguhan anda.

Dan benda ni biasanya akan memakan masa sikit.

Faham? Saya bukan tuhan.

Saya tak dapat menjanjikan bulan & bintang.


Kenapa Saya Nak Bantu Anda ?

Izinkan saya memperkenalkan diri sebelum anda teruskan pembacaan.

Nama saya Zulkarnain.

Saya seorang yang sangat suka bermain dan mengkaji tentang Facebook Ads dan juga algorithm mark zuckerberg.

Kepakaran saya adalah membantu usahawan-usahawan untuk memulakan bisnes di Facebook dengan teknik yang betul, strategi yang berkesan dan kos yang minima.

Alhamdulillah saya sudah mengadakan lebih daripada 65 kelas & seminar di seluruh Malaysia dan telah membantu lebih daripada 3,000 usahawan melalui kuliah ini.

Saya suka berkongsi ilmu & melihat orang lain semakin berjaya selepas menggunakan ilmu yang di kongsikan.

Itu semanggat saya.

Itu keghairahan saya buat masa ini.



Baiklah, apa 'content' yang akan dipelajari sepanjang Kuliah FB Ads?

  Copywriting 'Simple Power'

  Teknik Gambar 'Free shutterstock'

  Teknik Google Keyword

  Teknik Audience 'Target'

  Likes Marketing 'Comfirm Sales'

  Post Engagement 'Invi 007'

  Instagram Ads 'Video Trick'

  Canvas Ads 'X Perlu Domain'

  PIXEL 'Real Tatgeting'

 Cliks to Website 'Free klik'

 Video Ads 'Barang PANAS'

 Split Test 'optimize'


  • Ini adalah kuliah praktikal @ hands on, bukan seminar yang anda hanya duduk & dengar saya bercerita di atas pentas.
  • Saya akan dibantu oleh 3-4 orang krew @ fasilitator sepanjang kelas ini untuk memastikan anda berjaya apply semua ilmu yang diajar.
  • Saya galakkan anda bawa laptop sendiri sebab anda akan ‘dipaksa’ melancarkan kempen Facebook Ads anda yang pertama.


“Saya Nak Join Kuliah Facebook Marketing for Newbies”

InsyaAllah selepas kuliah, anda akan tau...

 Cara Tulis Ayat Iklan Yang Betul

 Teknik Close Sale Yang Berkesan

 Strategi Follow Up Yang Akan Meningkatkan Keuntungan

 Cara Buat Iklan di Facebook & Instagram Dengan Betul & Selamat

 Cara Baiki Prestasi Iklan Untuk Kurang Kos & Tingkatkan Jualan


Kali ini anda bukan sahaja menghadiri Kuliah Facebook je, namun saya turut menyediakan BONUS TAMBAH NILAI untuk anda! Setiap peserta yang mendaftar akan diberikan 2 BONUS istimewa ini:


Untuk join kuliah FB Ads mudah sahaja dimana anda perlu klik butang daftar dan teruskan lakukan daftar.

Untuk memdaftar anda perlu laburkan sebanyak...

(Sekarang BULAN PROMOSI... Lepas 31 March 2018 ni harga naik!!)

Cepat sebelum terlambat! Hanya 30 tempat duduk sahaja
yang akan dibuka! 

Anda jangan risau, kuliah ini bukan seperti seminar yang hanya bercakap kosong semata.Cukup anda menghadiri satu hari Kelas Facebook Ads ini, anda tidak perlu lagi membayar untuk kelas seterus!



Saya percaya anda selalu memdengar kata-kata tersebut ini. Bertindaklah sekarang agar anda tidak ketinggalan.

Saya yakin 100% Kuliah FB Ads ini tidak akan mengecewakan anda!

Untuk pengetahuan anda, Saya hanya membuka tawaran ini sehingga 30 orang sahaja yang benar-benar berminat. Selepas itu, saya mungkin akan menaikkan harga atau tutup terus tawaran ini.

Klik Sekarang pada butang daftar ini!


 

 

Yang Benar,

Daripada Meja IM : Zulkarnain

 

 

P.S : Ramai yang nak belajar kuliah ini namun faktor kos melenyapkan hasrat untuk mempelajarinya.

P.S.S  : Pakej kuliah boleh bantu anda memiliki ilmu Facebook Ads yang 'PRO' dengan kos yang amat rendah dan boleh pelajarinya hanya dari rumah sahaja.

P.S.S.S  : Anda perlu tempah sekarang kerana nilainya akan dinaikkan bila cukup kuotanya. Jadi cepat! Tempah Sekarang!